Rólunk

Sétáltatási rend

Kutyát sétáltatni minden nap lehet:
11.00 órától 15.00 óráig.

Nagyon rossz idő esetén a sétáltatás a kutyák érdekében szünetel.

Egy-egy kutyával legalább fél órát kint kell lenni, de legkésőbb 15.30-ra vissza kell érni velük.

Kutyát csak a dolgozók megítélése alapján kaphat valaki. Kicsi gyerekek kizárólag felnőtt felügyelete mellet sétáltathatnak.

Pórázt és nyakörvet az első 1-2 alkalommal, a kezdő sétáltatóknak biztosítunk. Aki rendszeresen szeretne hozzánk járni annak ezeket a felszereléseket be kell szerezni, és a továbbiakban saját pórázzal és nyakörvvel lehet csak kutyát sétáltatni.

A rendszeresen sétáltatott kutyát, akihez hetente legalább egyszer jönnek, csak a rendszeres sétáltatójának adjuk oda. Aki ritkábban jön, a dolgozók segítségével választhat a le nem foglaltak közül.

A sétáltató maximális felelősséggel tartozik a kutya testi és szellemi épségéért, az általa okozott dolgokért, károkért. A kutyásokra vonatkozó írott és íratlan szabályokat köteles betartani. A séta közben keletkezett ürüléket köteles feltakarítani, ehhez a menhely dolgozói kérésre zacskókat biztosítanak.

Várunk minden állatbarátot, aki a menhelyen élő kutyáknak egy kis szeretetet, néhány szép órát tud nyújtani. Az ő kis sivár egyhangú életüket, néha egy kis sétával, játékkal, kicsit vidámabbá tudja varázsolni.

Hiszen hiába a menedék, az étel, a biztonság, ha nincs kit szeretni…